Integrationer för WooCommerce

 
Låt oss presentera en effektiv arbetsmetod. Vi erbjuder moduler som integrerar din ehandel med populära tjänster som Billogram, Fortnox, e-conomic och många fler

 

VÄLJ INTEGRATION

Tjänsterna du inte klarar dig utan

Vårt mål är att eliminera så mycket manuellt arbete som möjligt för dig. Springer du med kundfakturor och försändelser till posten en gång om dagen och stressar till revisorn med en skokartong full med orderinformation, kundfakturor och kvitton? Då känner du förmodligen inte till att det går och automatisera dessa processer. Låt oss hjälpa dig koppla samman din e-handelsplattform med Sveriges populäraste tjänster.

Automatisering för WooCommerce

WooCommerce Fortnox

Fortnox

BOKFÖRING, LAGER, FAKTURERING
Data export från WooCommerce till Fortnox. Integrationen tar hand om ordrar, fakturor, lagerstatus och mycket mer. Hela processen är automatiserad och kräver endast en initial installation.

WooCommerce e-conomic

e-conomic

BOKFÖRING, LAGER, FAKTURERING
Data export från WooCommerce till e-conomic. Integrationen exporterar data från din webbshop som du behöver för att fakturera och bokföra. Allt sker per automatik.

WooCommerce Packsoft Online

Pacsoft

LOGISTIK
Denna integration automatiserar delar av processen kring dina försändelser. Du får export av all data du behöver från WooCommerce rakt in i ditt logistiksystem hos posten.

WooCommerce Samport

Kortbetalning

ONLINEBETALNING
Ta betalt online med kort som visa, mastercard, american express och många fler. Samport erbjuder ett av marknadens absolut billigaste alternativ för att hantera kortbetalningar online. (endast 2kr per transaktion)

WooCommerce Billogram

Fakturering

ONLINEBETALNING
Helautomatiserad fakturering. Vid val av faktura i orderflödet i din webbshop får kunden en OCR-faktura från Billogram. Du väljer om denna ska gå till kundens fysisk adress eller inkorg.

TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS:
08 – 410 002 06

REFERENSER

Referenskunder

KOM IGÅNG PÅ NOLL-TID

Automatisering fr. 59 SEK per månad och utan bidningstid