Onlineforce Sweden AB

Onlineforce Sweden är en marknadsplats för butiksägare, e-handlare, webbyråer och konsulter. Genom våra partnerbyråers plugins erbjuder vi kopplingar mot Europas hetaste molntjänster, exempelvis Fortnox, Visma e-Ekonomi, e-conomic, Unifaun och majoriteten av Europas logistiktransportörer. Partnerbyråer som distribuerar licensierade plugins genom vår marknadsplats erbjuder dig en gedigen support och kontinuerliga uppdateringar av tillägg.

Du som driver byrå eller konsultverksamhet idag kan nyttja Onlineforces marknadsplats, om du har kod som hjälpt dina nuvarande kunder och som skulle kunna hjälpa fler företagare att arbeta smartare. Vårt erbjudande för dig inkluderar hjälp med riktlinjer för att skapa ett bra plugin, licensiering av ditt plugin samt distribution. Vi hjälper dig även med ansvaret gällande fakturering, inkasso och pre-sales frågor för din tjänst. Vill du veta mer om detta är du välkommen att spana in vårt partnerprogram.

Organisationsnummer: 556923-2241

Besöksadress: Greta Garbos Väg 11-13, 169 40 Solna

Telefonnummer: +46(0)8-410 002 06

E-postadress: support@onlineforce.net

Onlineforce teamet
Hundratals nöjda kunder

Onlineforce har minskat administrativ börda och ökat lönsamheten för ett stort antal företag. Vill du läsa mer om våra framgångssagor?

Vad säger kunderna?
Hundratals nöjda kunder