Varför utveckla i WordPress?

WordPress är världens mest använda CMS system (Content Management System). Nästan hälften av världens alla webbplatser bygger på den användarvänliga plattformen WordPress. Vi på Onlineforce kan hjälpa dig utveckla ny, innovativ och modern webb. Vi anser att alla webbplatser ska tillföra affärsnytta. Genom att bygga din hemsida med oss i WordPress kan du sänka dina utvecklingskostander. Anledningen till att WordPress är ett kostnadseffektivt alternativ är att det går att bygga önskad funktionalitet med färdigutvecklade moduler (plugins). En av fördelarna med att arbeta med Onlineforce är att vi tagit fram egna moduler för WordPress och WooCommerce som kopplar samman din hemsida med tjänster som Postnord Pacsoft Online, e-conomic, Fortnox och många fler. Läs mer om våra moduler här.

Ring 08 – 410 002 06 eller mejla sales@onlineforce.net så berättar vi hur Onlineforce kan hjälpa dig med just ditt projekt.

Några siter vi byggt i WordPress

Case-study: Salesgroup Stockholm

Läs om resultatet för Salesgroup Stockholm när vi anlitades för WordPress utveckling.

Ladda ner PDF

Tveka inte att kontakta oss:
08 - 410 002 06

Hemsida i WordPress

Funktionalitet

WordPress innehåller färdig funktionalitet för att smidigt göra saker som sitemap, målsidor, bildspel, bildgalleri, google kartor, bädda in videos, integrera mot statistik tjänster. De flesta designmallar fungerar dessutom redan i enheter som iPhone, surfplattor, BlackBerry & Android telefoner. Permalänkar ger dig per automatik sökmotorvänliga URL:er. Detta är bara en bråkdel av de WordPress håller i funktionalitet.

Mobilt CMS

WordPress CMS har på senare dagar blivit responsivt. Det betyder att du kan uppdatera hemsidan från mobiltelefonen. Väldigt behagligt när du sitter på tåget eller bussen och hittar ett stavfel eller något annat som är lätt att glömma bort. Editera ditt innehåll precis när du känner för det.

Plugins

Har du en WordPress installation idag och behöver hjälp med installation av ett plugin eller behöver du en funktion som du inte hittar i WordPress plugin databas? Vi hjälper dig med den komplexa utvecklingen, så du kan göra det du är bra på.

Onlineforce teamet
Hundratals nöjda kunder

Onlineforce har minskat administrativ börda och ökat lönsamheten för ett stort antal företag. Vill du läsa mer om våra framgångssagor?

Vad säger kunderna?
Hundratals nöjda kunder