Beskrivning

WooCommerce Billogram, även kallat "WooBill", är ett plugin till WordPress som spar dig massor av tid. Du kan enkelt skapa fakturor i Billogram utifrån dina WooCommerce ordrar. Du kan även automatiskt skicka fakturorna direkt till dina kunder, och givetvis stäms inbetalningarna av per automatik.

Pluginet är godkänt av WordPress.org, något som kan ses som en kvalitetstämpel avseende kod som korrelerar med WordPress och WooCommerce.

Funktioner

Smidigare bokföring

Pluginet kan oavsett om betalning sker via Billogram även synkronisera dina ordrar och produkter till Billogram. Varje månad skapas en fil som du kan använda i ett bokföringsprogram.

Automatisk fakturering

Integrationen skapar automatiskt en faktura i Billogram så fort en order kommer in i WooCommerce. Fakturoran kan automatiskt skickas till kund, eller hamna som ett utkast.

Återkommande fakturering

Med WooCommerce Billogram och WooCommerce Subscriptions kan du automatiskt skicka fakturor till dina kunder för exempelvis prenumerationstjänster.

Egna faktureringsvillkor

Du kan själv styra över dina kostnader för fakturering och transaktionsavgifter.

Förmånligt pris

Priset för denna integration i jämförelse med vad det kostar att manuellt skapa hundratals fakturor manuellt är minimalt.

Fri support via e-post

Självklart hjälper våra utvecklare till när du stöter på problem med integrationen. Du har obegränsad tillgång till support via e-post.

Vanliga frågor och svar

Vad behöver jag för att komma igång?

Du behöver en installation av WordPress med WooCommerce, och ett konto hos Billogram.

Är det någon bindningstid på tjänsten?

Nej, du väljer själv betalningscykeln och förbinder dig endast till de fakturor som genereras. Tjänsten faktureras alltid i föskott för kommande licensperiod.

Tillkommer det fler kostnader än priset ovan?

Nej, priset du ser ovan är allt vi debiterar dig för pluginets standardutförande.per månad.

Går det att integrera detta plugin om man har en eller flera webbshopar?

Ja, det går att integrera fler webbshoppar. Detta kräver en licens per shop.

Hur fungerar prenumerationen, är det månads-, kvartals- eller årsvis betalning?

Vi erbjuder en flexibel betalningsplan. Du väljer själv om du vill betala per månad, kvartal eller helår.

Hur fungerar uppdatering av lagersaldo?

WooCommerce Billogram uppdaterar lagersaldo så fort Billogram har registrerat betalning av fakturan. Då utförs en callback till din webbutik. Om du i stället vill at lagersaldo skall uppdateras direkt vid beställningen kan du ändra detta under Allmänna Inställningar. Sätt ”Minska lagersaldo” till ”Vid inkommen beställning”.

Är pluginet kompatibelt med WooCommerce Subscriptions för återkommande fakturering?

Ja. Från och med version 2.0 finns stöd för WooCommerce Subscriptions.

Ordrar synkas inte till Billogram, varför?

Integrationen ger dig två olika alternativ för att synka en order från WooCommerce till Billogram. Du kan välja mellan att synka en order till Billogram med status "skarp faktura". Denna skickas då direkt via e-post eller traditionell post till din kund. Det andra alternativet är att synka ordern som ett utkast till Billogram, då får du själv logga in på Billogram och godkänna fakturan innan denna går iväg till din kund. Båda typerna av synk utförs när en order får status "genomförd" i WooCommerce. Ordrar synkas ej till Billogram om inte du har markerat dem som "genomförd".

Produkter synkas ej till Billogram, varför?

Om du skapar en produkt och sparar den som ett utkast i WooCommerce så synkas denna inte till Billogram. Synkroniseringen sker först när du publicerar produkten.

Ingår teknisk support i tjästen?

Ja, teknisk support per e-post via pluginets utvecklare listad under beställknappen längst upp på denna sida. Telefonsupport och konsulthjälp för ärenden ej relaterade till pluginet debiteras löpande 950 sek/h exkl. moms.

Kan jag få hjälp att installera pluginet?

Självklart, vi erbjuder “hands-on” installation. Detta debiteras löpande 950 sek/h exkl. moms.

Kontakta oss för mer info
Onlineforce teamet
Hundratals nöjda kunder

Onlineforce har minskat administrativ börda och ökat lönsamheten för ett stort antal företag. Vill du läsa mer om våra framgångssagor?

Vad säger kunderna?
Hundratals nöjda kunder